Professzionális Web Fejlesztés
Magyar   |   English
Professzionális Web Fejlesztés

A jó honlap titkai

A kevés néha több

Mi tudjuk, hogy szabjuk az Ön és felhasználóinak igényeire a honlapját, hogy az meghozza a befektetett árat és energiát!

Cégünk teljesen egyedi és személyre szabott honlapokat készít, egyedi programozással a legújabb technológiai elvárásoknak megfelelően.

tovább

Részletfizetés

Honlapkészítés részletfizetéssel

Sokszor a felmerülő költségek miatt nem tudják a vállalkozások finanszírozni a fejlesztéseket, amik elengedhetetlenek a
későbbi növekedéshez, vagy a válságból való kilábaláshoz.

Egyedi részletfizetési megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy ne kelljen igényeikről lemondaniuk.

tovább

Honlapkészítés

Professzionális honlapok

Az Internet manapság a legmeghatározóbb kommunikációs eszköz. Amíg pár évvel ezelőtt egy honlap tájékoztatott és információkkal látta el a felhasználót, napjainkban már teljes értékű kommunikációs eszközként szolgál.

A honlap készítés olyan összetett feladat lett ami, alapos tervezést kíván, nem csak technikai téren, hanem a honlap céljának és célközönségének meghatározásában is.

Közel 10 éves tapasztalatunk révén mi nem csak honlapot csinálunk, hanem kitaláljuk és megtervezzük azt, hogy sikeres legyen az interneten való megjelenés és minél több felhasználóhoz jusson el a közölni kívánt információ, beleértve a célközönséget.

Mi tudjuk, hogy szabjuk az Ön és felhasználóinak igényeire a honlapját, hogy az meghozza be fektetett árat és energiát!

Az általunk készített weboldal egy többszörösen megtérülő befektetés!

 


A minőségi honlapkészítés folyamata:


Honlaptervezés – struktúra kialakítás

Első lépésként meghatározzuk a honlap felépítését, az alkalmazni kívánt műszaki megoldásokat, megtervezzük a menürendszert és a tartalmi elemek elhelyezkedését, folyamatosan szem előtt tartva a honlap célját és célközönségét. Ezt a megrendelővel szorosan együttműködve végezzük, hogy a legjobb döntéseket hozzuk, a hatékonyság érdekében.


Arculat – Design megalkotása

Az elkészült tervek alapján létrehozzuk azt a forma és színvilágot, ami a honlapot ízlésessé és funkcionálissá teszi. Az Arculattervezés előtt felmérjük ügyfeleink igényeit, hogy a számukra legmegfelelőbb design szülessen meg.


Programozás

A nemzetközi Internet szabványoknak megfelelő egyedi fejlesztésű, menüvezérelt online szoftvert készítünk, ami a megtervezett design és struktúra alapján az interneten elérhetővé válik a nagyközönség számára.


Adminisztrációs felület fejlesztése

A honlap (alap rendszer) tartalmának kezelésére szolgáló szerkesztői felület.

•    Kezelése hasonló, mint a word szövegszerkesztőé.
 
•    Alapfokú számítástechnikai ismeretekkel is könnyen kezelhető.

•    A megrendelő igényeitől függően az admin felület segítségével, Word-ben készített anyagokat is könnyen felvihet a weboldalra és kiegészítheti azokat képekkel, táblázatokkal.

•    Igény esetén lehetőség van a menüpontok létrehozására, változtatására, illetve a komplett weboldal szerkesztésére (a különböző modulok szerkesztése is itt lehetséges).


Honlaphoz rendelhető extra modulok:


Többnyelvű modul

A honlapokat igény esetén további nyelvekkel ki lehet egészíteni. Az admin felületen lehetőség van, az idegen nyelvű részek szerkesztésére is. Természetesen azok a részek, amik azonosak miden nyelv esetében (adatok, táblázatok, stb) mindig változatlanul jelennek meg.
A további nyelveken történő elkészítés, az igényeknek megfelelően, egyedi árképzést kíván.
Természetesen a domain végződésekhez párosítjuk a hozzájuk tartozó nyelveket. (angol - .com ,  magyar - .hu   , német - .de)


Hírek modul   

A hírek modullal, a nagy hírportálokhoz hasonlóan jeleníthetők meg a hírek, aktualitások. A honlapon kialakítunk egy részt, ahol hír részletek jelennek meg, kiegészítve a hír címével dátumával és egy kis hír részlettel és egy „tovább”, vagy „bővebben” gombbal, vagy link-el. Ezekre kattintva egy külön oldalon olvashatók a hírek teljes részletességükben.


Hírlevél modul

A hírlevél modul kiemelten fontos, online marketing területén! Ezzel a modullal lehet folyamatos kapcsolatot tartani a honlap látogatóival. Egy kialakított felületen lehet regisztrálni a hírlevélre, amit általában a nyitólapon, helyezünk el. A felhasználó nevét és e-mail címét megadva regisztrál. Ezzel a módszerrel kiváló adatbázist építhetünk és folyamatosan informálhatjuk a felhasználóinkat. A hírlevélhez egy, a honlaphoz illő egyedi arculatot készítünk, ami egy fejlécből és egy láblécből áll.
Az admin felületen lehet a hírlevelet szerkeszteni egy a word-höz hasonló felületen keresztül.


Galéria modul

A galéria modulban jeleníthetjük meg képeinket, esetleg videóinkat (egyedi megegyezés alapján). Az admin felületen szerkeszthetők a képek feltölthetőek, szerkeszthetőek, törölhetőek. A képeket lehetőség van mappákba rendszerezni. A honlapon, ebben az esetben megjelenik a mappa címe és egy „indexkép” , ízelítőt adva  a mappa tartalmáról. A galéria megjelenése, arculata egyedi kialakítású lehet.
Egyedi megegyezés alapján lehetőség van, video galéria létrehozására. Ebben az esetben előre meghatározott méretű, formátumú videókat lehet feltölteni az oldalra.


Webshop modul

A webshop modulunk teljeskörű szolgáltatásokat nyújt a neten vásárlóknak. Több szintes kategória rendszer, akciók, termék összehasonlítás, flexibilis kosár, regisztráció stb.


Vendégkönyv modul

A vendégkönyv segítségével bárki megjelenítheti üzenetét a vendégkönyvben. Felsorolás jellegűen jelennek meg az üzenetek. Az üzenetet, csak a Név és az e-mail cím megadásával lehet elküldeni, illetve ellátjuk képi ellenőrző kóddal, ami megakadályozza az automata programok hozzászólásait. Az admin felületen lehet moderálni a hozzászólásokat, amik érkezéséről a rendszer automatikusan üzenetet küld egy megadott e-mail címre. Ezzel elkerülhető az illetéktelen hozzászólás.


RSS modul

Az RSS egy speciális közzétételi forma, melyet leginkább a gyakran frissülő weboldalak használnak. A weboldalon található speciális RSS fájlt erre kifejlesztett szoftverek (mely lehet akár a böngésző maga, egy email kliens vagy egy speciális alkalmazás) időközönként letölti, így a frissült tartalmak kivonata megjelenik anélkül, hogy az oldalt meglátogatnánk. Nevezhetjük ezt akár a hírlevél egy speciális formájának is. Elérése általában egy RSS vagy ritkább esetben XML feliratú gombbal történik.


Linkfelhő modul

A linkfelhő egy speciális  rész a weboldalon, ahol az oldal tartalmára utaló szavak (címkék) jelennek meg (gyakran különböző méretben, színben) véletlenszerűen. Ezekre a kiemelt kulcsszavakra kattintva egy speciális kereső kiad minden találatot, ami a weboldalon adott kulcsszóhoz kapcsolódik. Ez segíti a felhasználók navigációját, hisz adott témához kapcsolódóan könnyen érhet el további releváns tartalmakat, illetve jótékony hatással van a keresők felé is.


Banner kezelő modul

A modullal kezelhetőek a bannerek. A bannerek helyét az első lépések között a honlap struktúrájának tervezésekor határozzuk meg. Az admin felületen lehet beállítani a bannerek helyét, váltakozását.


Share on (FB, Iwiw, Twitter)

A weboldalba beépítjük és jól látható helyen megjelenítjük a közösségi rendszerekhez tartozó csatlakozási lehetőségeket.


Statisztikák

Az oldalt regisztráljuk a Google Analytics rendszerébe, ahol folyamatos információkt kaphatunk a weboldal látogatottságáról és egyéb keresési paraméterekről.


Űrlap kezelés

Az űrlapok segítségével a felhasználó információkat juttathat el a honlap tulajdonosának, amik e-mail formájában érkeznek meg.
A szövegbevitel lehet egyéni bevitel, vagy előválasztás előre meghatározott szavak, illetve mondatok közül, de a képek közötti választás is megoldható.

Felhasználás lehetőségei:

  • Üzenetküldés, űrlap segítségével.
  • Foglalás.
  • Tesztek, kérdőívek.
  • Megrendelés.

 


Domain, Tárhely szolgáltatás

Internetes honlapok megjelentetéséhez egyedi azonosítóra, azaz valamilyen webcímre van szükség. A webcímek - azaz domain nevek
Regisztrátorként, a domin nevek bejegyzésében is segítségére tudunk lenni, de domaineket, csak az általunk fejlesztett oldalakhoz regisztrálunk.
A weboldalak tárhelyéül és az e-mail ek üzemeltetéséhez saját szervert működtetünk.
Nem határozunk meg előre mennyiségi korlátokat, sem a tárhely, sem pedig az e-mailek tekintetében.

WEBDESIGNSTUDIO.HU  2022  ©opyright
web@webdesignstudio.hu