Professzionális Web Fejlesztés
Magyar   |   English
Professzionális Web Fejlesztés

A jó honlap titkai

A kevés néha több

Mi tudjuk, hogy szabjuk az Ön és felhasználóinak igényeire a honlapját, hogy az meghozza a befektetett árat és energiát!

Cégünk teljesen egyedi és személyre szabott honlapokat készít, egyedi programozással a legújabb technológiai elvárásoknak megfelelően.

tovább

 

A jó honlap titkai

 

A kevés néha több

 


Letisztult, célratörő arculat

A design soha nem mehet a tartalom és az informativitás rovására. Fontos, hogy a design harmonizáljon a honlap tartalmával és minőségi vizuális élményt kölcsönözzön. Minden esetben törekedjen az egyszerű, letisztult és átlátható kinézetre.

Átlátható, hierarchikus menürendszer

A felhasználók számára végtelen mennyiségű információ áll rendelkezésre az Interneten. Segítsünk a látogatónak weboldalunk böngészésében, hogy minél kevesebb kattintással elérhesse a kívánt információt. Inkább rendezzük hierarchikus rendszerbe a menüt és alkalmazzunk almenüpontokat, minthogy a túl sok impulzus elriassza a látogatót.

Interaktív kialakítás a felhasználói aktivitás érdekében.

Honlapunk legyen interaktív és tartalmazzon olyan lehetőségeket, amiken keresztül visszacsatolások érkezhetnek a felhasználóktól, illetve gyarapíthatják a honlap tartalmát. Erre kiváló lehetőséget biztosít a közösségi média.

Aktuális és informatív tartalom.

Honlapunk legyen mindig naprakész és tartalmazzon aktuális információkat. A folyamatos frissítés és az új információk kedvezően hatnak a keresőkben való előnyös pozícióra is.

Platform független programozás, hogy minden böngészőben elérhető legyen a honlap

A nemzetközi Internet szabványoknak megfelelően egy honlapnak minden böngészőben ugyanolyan élményt kell nyújtania.

Kis fájlméret a gyors betöltés érdekében

A hosszú betöltési idő rontja a felhasználói élményt és sok esetben átnavigálnak más, esetleg konkurens oldalra a látogatók, kifejezetten akkor ha ott gyorsabban kapják meg a keresett információk.

Egyedi programozás a funkcionalitás és a továbbfejleszthetőség érdekében.

Egy jó honlap előre elkészített specifikáció alapján készül. Fontos a sablonok nélkülözése és inkább az egyedi fejlesztést kell kérni a honlap készítőjétől, ugyanis a későbbi továbbfejlesztéseknél, bővítéseknél vagy akár kisebb módosításoknál is gondot okozhatnak a sablonok, illetve az előre elkészített "univerzális" megoldások korlátoltsága.

Keresési lehetőség a honlapon belül.

Az legújabb kutatások szerint, ha 3 másodperc alatt nem találja meg a látogató amit keres egy honlapon, akkor tovább kattint. Egy jól látható szabadszavas keresővel megkönnyíthetjük a keresést, kizárva ezzel a látogató ilyen okból történő elvesztését.

Biztonságos szerver és tárhely.

Adataink és honlapunk biztonsága érdekében használjunk megbízható és stabil szervert, amihez 24 órás felügyeletet biztosítanak.

Egyedi domain.

Egy jó domain név fél siker lehet és nagy mértékben emeli honlapunk presztizsét, továbbá nagy mértékben hozzájárulhat a keresőkben való előnyös pozícióhoz.


WEBDESIGNSTUDIO.HU  2022  ©opyright
web@webdesignstudio.hu